Helgen

I lördags började jag och älsklingen dagen med att gå i centrum! Älsklingen köpte två stycken tröjjor, sen köpte vi en bilsterio, sen så köpte vi en present till hans bror. Efterråt så åkte vi till häggvik för att jag skulle köpa smink, vi skulle köpa myggnät till barnvagnen, samt titta på en dator till mig.
Jag hittade en jättefin mini dator som jag köpte... MEN... (när vi på kvällen öppnade såg vi att den var blå, inte svart som den skulle vara... Så den skulle jag byta)... Efter vi varit i häggvik åkte vi till svärfar, då älsklingens lillebror fyllt 1år! Så där var vi på kalas hela eftermiddagen!
På kvällen sen åt älsklingen och jag taco och tittade på tv!:)

I söndags så började jag och älsklingen dagen med att åka till elgiganten i häggvik... krångel, krångel... för de visade sig att den svarta datorn jag skulle få, inte finns! Varför i helvete har man den som visnings ex om den inte ens finns? Inte i hela sthlm... och dom kommer kanske inte få in den mera heller... Så jag tog tillbaka mina pengar... förnågon annan dator vill jag inte ha!!
Efter vi varit där, åkte älsklingenin till stan för att träna... och jagåkte till svärmor och åt frukost. Efter de åkte vi (jag, svärmor, Robin, Becca), till häggviks köpcentrum och gick runt där hela eftermiddagen! Å senare så kom älsklingen till oss och vi fick hjälp med bilsterion och sedan åt vi mat hemma hos dom! :)

bebis


Nära nu

Ja... nu är de nära!

Jag träffade min barnmorska idag på MVC. Hon ska skicka en remiss till specialistmödravården, så ska dom kalla mig dit, och bedömma hur mogen jag är för en igångsättning.
Men eftersom jag "bara" ligger 20% över normalt på kurvan, så blir jag troligen inte igångsatt före beräknad förlossning. Men... hon sa, att eftersom bebisen är så pass stor, så vill man inte riskera att jag ska behöva gå över tiden... så troligen kommer jag då bli igångsatt på beräknad förlossnings dag, eller någon dag strax efter.
Men... det skulle ju vara bäst om krabaten vill komma ut av sig själv innan! :)
Så jag hoppas, hoppas verkligen det sätter igång av sig själv, snart!! :)

Ultraljud

Igår (21 maj -10), var jag och älsklingen på ett tillväxt UL.

Då fick vi veta att en "normal" stor bebis brukar väga 3000g i vecka 37. Våran krabat uppskattades väga 3658g...
En riktigt stor än!
Så jag hoppas den här krabaten vill komma ut snart, lite innan BF! Jag vill i alla fall inte gå över tiden... för som sagt, så uppskattas den väga ca. 4.5kg i vecka 40...



(bebisens fot)

bebis


Önskelista efter bebis kommit ut

De här önskar jag mig av er som hälsar på oss när bebis kommit ut:

-Kladdkaka
-Tom och Jerry kex
-Delicatobollar
-Dammsugare (dom man äter...)
-Riktig coca cola
-Fanta
-Fanta exotic
-Marabou, schweizernöt
-Marabou, polka
-Marabou, apelsinkrokant
-Kexchoklad
-GB gräddglass, gammeldags vanilj (med äkta grädde)
-SIA glass, vanilj med knäck
-Wienerbröd
-Vaniljmunk
-Schwarzwaldtårta


HAHA!! Jaa... när man inte får äta socker så blir man sugen på allt möjligt!! Men de här är extra mums!

klädkammaren

Älsklingen har gjort om hela klädkammaren från grunden!:) Det blev riktigt snyggt! :)
Bra gjort älskling! <3




bebis


Söta kissemissar

Från aftonbladet:

bebis

Hihi! Nu i några dagar så har bebis varit väldigt aktiv inne i magen:)
Man har känt hur en knäskål eller en häl och ibland två... rört sig fram och tillbaka över magen, nästan hela tiden när bebis är vaken!:)
Det känns så kul och härligt!:)


bebis


RSS 2.0