bebis


Inhandling

I helgen var jag och älsklingen på Ikea... vi köpte då en byrå till bebis... så vi kan ha kläderna i den. Sen en sovpåse!

Å igår så var jag i centrum här och köpte mig en gravid-klänning:)


Tankar...

Man funderar så mycket nu inför förlossningen och första tiden med barnet... då de börjar närma sig.

Jag vill få de klart här hemma. I klädkammaren, i barnrummet, i alla lådor och på alla hyllor... Jag har börjat tänka på att man bör ju ha de städat och diskat hemma, varje dag... ifall man behöver åka in... så är det rent när man kommer hem.
Vem ska ta hand om våra djur när vi har åkt in?

Jag är nu även nervös inför förlossningen... och de var jag inte för ett tag sedan... Då jag nu vet att vårat barn är mycket större än vad som är normalt för min vecka... och med tanke på de, så kommer bebisen i v.40 väga ca. 4kg eller mera... och då är jag så orolig att jag ska gå över tiden... för då kommer bebisen bli ännu större! Hur ska de gå då? Å tänk om man då måste göra ett akut kejsarsnitt bara för de...
Ja, de är mycket tankar just nu!
Helst vill jag bara ta bort alla tankar, speciellt de inför förslossningen... och ta de som de kommer! De vore ju enklast! Men svårt är det!

Sen tänker man på hur första tiden kommer vara här hemma...  Man undrar hur allt kommer att bli... allt kommer bli så annorlunda... men jag hoppas och tror att de kommer vara underbart ändå! :D
Om allt går bra, så kommer man få en underbar bebis! :D

Å sen undrar man vem den lille krabaten i magen är! En pojke? En flicka? Vem kommer bebisen likna? Hur kommer bebisen vara... hehe.

Jaa... man tänker mycket nu!


bebis


Ultraljud

Igår var jag och älsklingen på ultraljud, för att se hur stor vår bebis är.
Det visade sig att vår bebis vägde 2,5kg... och normala är 2,1kg. Så det var 20% över de normala... och gränsen ligger på 22%. Men vet inte vad de är för gräns riktigt... om det är att man måste bli snittad, eller va de kan vara... jag ska fråga min barnmorska de.

Men de var jätte roligt att få se bebis! <3
Vi fick se ett ben med en fot jätte tydligt. Sen såg man konjuktirerna på ansiktet jätte bra. Vi fick även se bebis vinka till oss! Å de var så gulligt så! <3

Så nu får vi se... vi kommer antagligen att få göra flera ultraljud för att följa viktuppgången på bebisen. Sen även hoppas på att de avtar och planar ut.

Modell för en dag

Vi blev inbjudna på att vara modeller för en dag, hos the studio här i sthlm. Jag, älsklingen och Emelie var där igår och blev först sminkade, sedan fotograferade.
Att köpa 1 kort kostade ca. 300kr... Sen hade dom olika paket. Jag köpte alla bilderna (70st) för 2800kr. Älsklingen gjorde likadant. Mycket pengar... men det är inte jämt man gör något sånt här. Så de var värt de!
Här nedanför kommer det lite kort!

























-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-









-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-




bebis


HAHA!!

HAHA!!

Igår var jag, älsklingen och Emelie (som också är gravid), i sollentuna centrum.
När vi var påväg därifrån sa Robba...:
-Jag hoppas ingen tror att jag är pappa till båda barnen...
Jag och Emelie trodde inte man kunde haden tanken, å ba, Neej.

1 minut senare går vi förbi två gamla tanter, varav ena går fram till Robba och frågar:
-Du är väl inte pappa till både barnen i magarna?

Haha! Ja... vi kunde inte sluta skratta efter det!! Sammanträffande!

För de är inte första gången Robba går med oss ute... Å jag hoppas inte många tänkter så:P


Påsken

I påsk så bad jag dom som ville, att måla på min mage:) Min syrra Jasmine, älsklingen och hans syrra målade hela min mage då:)

Så här blev resultatet:)




bebis


RSS 2.0