Helgen/Barnvagn

Lördags:
Upp halv 8 ch göra sig i ordning. Sen åkte jag, älsklingen och en kompis till kista galleria och tittade på barnkläder och lite annat. På vägen hem åkte jag och min kompis till barnens hus, medan älsklingen åkte hem. På barnens hus kikade vi barnvagnar och lite annat. Sen kom jag hem vid 6 tiden... för att äta. Sen drog jag och älsklingen hem till hans polare för att fira honom - födelsedagsfest. Vid 12 på natten åkte vi för att hämta vår kompis igen, och vi åkte hem till oss för att spela crash bandicoot till halv 2 på natten.
En händelsefylld och jätterolig dag!! :D

Söndags:
Jag och älsklingen åkte till barnens hus för att titta på vagnen jag tittade på igår.
(Vi hade även hittat en vagn på bloket, en brio happy, 1 år gammal. Jättefin ljusblå färg.) Men när vi kände på en likadan modell i affären och den andra vagnen så passade den andra vagnen oss bättre (Teutonia). Den var bättre i dämparna och lättare och köra och mindre att fälla ihop. Samt lite mer funktioner. Så jag och älsklingen köpte den barnvagnen idag på rea. Vi betalade 5600kr (och orginalpriset var 7600kr).
Vi är jättenöjda med vagnen!:) Det är en sittvagn, med en mjuklift till för liggfunktion.
Här kommer bilder på barnvagnen, klicka på bilderna för större format.


(barnvagnen med vindskyddet på)


(barnvagnen från sidan)


(barnvagnen med mjukliften i)


(barnvagnen som sittdel,
och handtaget på andra sidan)

Bebis

Idag går jag in i vecka 22! :D
Min och älsklingens bebis har sparkat en massa, när jag jobbade idag:) De var härligt!


Bebis / fam. annorlunda

Idag när jag hade en 15 min rast på jobbet, så kände jag bebis röra sig i magen:) - Kände det utanpå magen! :D Såå härligt!



Familjen annorlunda... de verkar vara så härligt å ha så många barn! Fast det säkert känns kaos ibland, så måste de vara härligt! Vilken familj man kan bli då!
Jaa, har jag pengar och utrymme sen framöver kommer jag inte tveka på att skaffa många barn... kanske inte 10st... men mer än 2 iaf! :D

Bebis - sparkar

Igår när jag kom hem från jobbet så gick jag och la mig i sängen. Älsklingen satt i vardagsrummet och kikade på en film.
Jag la mina händer på min mage som jag brukar göra för att försöka känna bebisen. Jag tyckte mig känna bebisen röra sig där inne i magen, och att jag för första gången kände det utanpå magen också. Klockan var då 23.14... jag smsade älsklingen att han skulle komma in.
Jag fortsatte hålla händerna på magen, då fick jag för första gången känna 3st sparkar ovanpå magen!:) En av dom var jättetydlig. Jag kände i mig hur sparken kom, samtidigt som jag kände de utanpå magen:)
Jag ringde till älsklingen så han fick komma in, och skynda sig, klockan var då 23.15. Han kände dock bara att det rörde på sig, men snart får även han känna sparkarna!:)

Men jag blev såå lycklig igår kväll när jag för första gången fick känna sparkarna utanpå magen!:D Från min och älsklingens bebis!:) Så inatt sov jag gott! Å idag har jag varit glad!:D


Tomt utan barn i huset

Hehe... Idag på dagen satt jag och tänkte och tänkte... Va de är tråkit utan barn i huset!
Jag och älsklingen satt och gjorde ingenting på eftermiddagen... vi satt till och med ett tag och tittade på när tvättmaskinen gick, för vi hade så tråkit. Då ville jag bara ha vårat barn ute från min mage!:)
Det var så tyst... tråkit och blä!

Med barn händer det alltid nåt! Har man tråkit kan man alltid göra något med sitt barn!

Jag längtar såå tills mitt och älsklingens barn kommer ut! :D <3

Bebis

Idag går jag in i vecka 21! :D
Sen nu i ca. 4-5 dagar så har jag börjat känna sparkar från bebisen:) Det känns fortfarande ibland som fjärilar, men även som sparkar ibland - oftare och oftare. Så snart hoppas jag och älsklingen på att vi kan känna och se sparkarna på magen också:)

Vi var på MVC idag också. Bebisens puls låg på 150 slag:)


Otur med bilen just nu

Ja... nu har jag haft otur med bilen...

För 1,5 veckor sen när jag gick ut till bilen, så startade inte den... batteriet hade lagt av... dagen efter fick vi igång den med hjälp av ett annat batteri... men redandagen efter det när vi skulle ta bilen till KS så fick vi inte igång den. Vi bestämde oss för att köpa ett nytt batteri, och de gjorde vi två dagar efter det.

Bilen fungerade som den ska i två dagar sen... för sen så när vi stog vid en ica parkering lät det konstigt när vi svängde på bilen samt att det pös om högra framdäcket. Jaha... vi hade fått punka på bilen. Vi fick hjälp att byta däcket, och när vi gjorde det märte vi också att högra fjädern/dämpningen vid hjulen hade gått av, och skrapat mot däcket och orsakat punkan...
Vi stog där och älsklingens plastpappa rang runt till flera olika, samt att vi pratade med pappa... hur skulle vi göra? Det är ju inte billigt att bärga bilen, och laga den... Efter flera timmar slutade det med att vi tog upp bilen på en trailer och körde till v-ås!
Så nu står bilen hos pappa... och han håller på att laga den!:) Sen gäller det att hitta 2st vinterdäck som får plats!!

Inge kul utan bil... när man inte kan ta sig till jobbet knappt... hur ska de gå i helgen? Inge kul när de är kallt, halt, fullt med snö och mörkt...

Bebiskläder

Idag var jag och fikade med en av mina vänner, som också är gravid:) Efterråt gick vi till centrum för att kika på en massa bebiskläder:) Då hittade jag dessa plagg, som jag köpte:


=
=

bebis

Nu har jag gått 19 veckor, 1 dag - jag är i vecka 20! :D
Halvvägs :D





Ultraljud

Idag var jag och älsklingen på ultraljud igen för att se så allt var okej!
Åh, allting såg helt normalt ut!:D
Vår lilla söta bebis är så livlig där inne! Det är kul å se! :D


Händelsefyllda dagar

Ja, i torsdags och igår, fredag har det hänt mycket!

Torsdagen:
Först till läkaren, sen hem till älsklingens polare för att hämta jeans till älsklingen, sen till KS för ultraljudet, sen till Farsta för att hämta bilbarnstolen, sen till Ikea för att handla en lampa och glas, och äta mat, sen till svärmor och hälsa på, sen hem!

Fredagen:
Vakna och få frukost på sängen, somna om..., sen vakna och gå upp, sen till centrum med älsklingens lillsyrra och handla kläder! Det blev två tunikor (en ska nog lämnas tillbaka), samt handla ett bebisplagg med nalle puh!:), sen till svärmor för att äta mat, och umgås, sen hem för att sova!

Idag:
Dra till jobbet om 1h... uscha, min svank gör ju så ont:(


Bilder på nya kläderna kommer!

Ultraljud - Vår bebis

Idag var jag och älskingen på ultraljud! :D

Det var såå härligt att få se vår älskade bebis igen:) Se hjärtat slå och se bebisen röra sig, och få veta att bebisen mår bra gör mig såå glad! :D
När vi började med ultraljudet så var bebisen jätte livlig:) Den sparkade och rörde på armarna jättemycket, samt rörde på kroppen en massa. Å vred runt på sig:) Vi såg även när bebisen svalde fostervatten:)
Vi gick igenom anatomin på bebisen och allting såg bra och normalt ut:) Men vi ska tillbaka på måndag för att se magsäcken och så att matsmältingen fungerar som den ska, gick inte att se de bra idag...

Beräknat förlossnings datum är: 8 juni:) Så jag har gått 18 veckor + 1 dag... och är i vecka 19! :)


Här kommer två bilder, som ni inte får kopiera/ta!





Ny köpta kläder

Igår så var jag och handlade lite nya kläder!:)

Hittade en kjol, ett linne, och en tunika/klänning... som min mage kan växa lite i! :)

Bilder kommer strax!:)

Magen

Här lägger jag upp en ny magbild, då det finns önskemål om det!:)


Barnens hus

Idag var jag och älskingen på barnens hus:)
Vi kikade sängar, skötbord, vagnar m.m.:)

En vagn vi fastnade för:


Nappflaskor vi köpte:


Sen såg jag mitt fia med knuff spel, som vi köpte:


(tryck på bilderna för att se i större bild)

Bebis

Idag går jag in i vecka 18! :D

Bebisen rör sig för fullt där inne:) Å om 4 dagar, är de ultraljud!:)


Nytt år!

2010

Ja... nytt år! Det känns bra! De här året hoppas jag blir de bästa året på länge! Att jag och älsklingen får vårat fina barn!:) Åhh, va jag längtar! :D

Hihi, de här är också första året jag inte har sagt något nyårs löfte:P Brukar oftast vara - gå ner i vikt... men de kan jag inte säga att jag ska heller...  inte före sommaren i alla fall:P

RSS 2.0