Packa... packa...

Här sitter jag i vardagsrummet... på golvet, i Troys gröna sackosäck! De ända som finns kvar i de här rummet nu tvn och högtalarna till... och gungstolen...
I sovrummet finns våra sängar kvar och en tom byrå...
I köket finns det bara 6st fulla kartonger...
I hallen stor det skräp!:p
I rummet vi aldrig är i, står de mesta av packningen... ja, fullt med kartonger, säckar och lite smågrejjor och ja en klocka...

Alla möblerna är nu sålda! Nu ska vi bara packa de sista, sista... de där tråkiga att packa... Småskit!
Vi måste även slänga allt skräp, fan hela hallen är full av skräppåsar!:P

De är jobbigt att flytta... men de ska bli härligt att flytta ifrån den här äckliga skit lägenheten!! När jag rensa i kastrullskåpet här om dagen tog jag tag i en form... i den låg de ca. 25st silverfiskar, de flesta var döda men många levde... FY FAN VA ÄCKLIGT!! Ja, inte undra på att man vill flytta härifrån... Har även sett malar på diskbänken, sovrumsgolvet och fullt var de i klädkammaren och på en del kläder förut...

Ja, imorrn är de sista dagen vi bor här, JIPIII! :D

Alla graviditetskilon borta!

Yeah, jag är så glad! Nu är alla mina graviditetskilon borta... tog mig 5,5 månader!

Jag gick upp 17-18kg när jag var gravid... när Troy var ute så förlorade jag automatiskt (självklart) 5-6kg!
Efter 2 veckors ammande (vart bara 2 veckor att amma) hade jag förlorat yttligare 6kg!
Sen stog de stilla i ca. 2 månader... Men sen började jag träna på gym (och även tänka på min kost), (för att få bort dom svåra och sista kilorna), och nu 3 månader senare har jag tappat yttligare 6kg... Så nu är alla graviditetskilon borta! Å de känns så bra!:)

Nu ska jag "bara" gå ner yttligare ca. 25kg...!

Till min stora kärlek

Till min älskling!

 

Vet du en sak? Jag ÄLSKAR dig!
Vi har snart varit tillsammans i 6 år… fattar du? 6 helt underbara år! De lyckligaste åren i mitt liv!
Det var som igår du satt på tåget påväg till västerås och mig. Herregud va nervös jag var, haha jag kommer aldrig glömma den känslan jag hade i magen då! När du åkte upp i rulltrappan med din röda mössa och din stora Helly Hansen jacka. Ja, den kramen du gav mig där, vår första kram, den var så jäkla mysig!

 

Minns du i början av vårt förhållande när vi bara vågade kyssa varandra om vi kittlades? Alla långa långa samtal vi hade med varandra varje dag, så ofta vi bara fick och kunde!  
Eller när comviq kompis kom… Jag minns även när du följde med på våran semester till gränna och High Chaparall. Haha, när de blev översvämning i vårat tält.

 

Tänk va många djur vi haft under alla dessa år… Vi har även hunnit flytta snart 3 gånger tillsammans! Haft 4st bilar, hehe! Tänk hur många olika frisyrer och stilar vi har haft under alla våra år tillsammans!

 

Jag kommer även ihåg alla våra underbara promenader tillsammans! Speciellt en minns jag, när vi var ute och gick en tidig vårdag runt skanzen i Hallsta… jag hade min rosa tröja på mig, och vi tog en massa kort under promenaden, åh älskling va jag älskar dig!

 

De bästa vi gjort hittils är i alla fall att skaffa Troy! Vi har av kärlek skapat den finaste människan på denna jord! Å du älskling, du är den bästa pappan som finns, du är så fin mot våran lilla son, å han älskar dig så mycket!

 

I ett förhållande går det upp och ner, men oavsett så älskar jag dig! Du är min fästman, min sambo, min bästa vän, min stora kärlek, du är mitt allt! Det känns skönt att en person – du känner mig så bra, för man behöver ibland någon som känner en så väl, och jag vet att du alltid finns där för mig, och ställer upp och de gör mig varm i hela kroppen!

 

Just nu när jag skriver de här så sitter du påväg hem i bilen från Malmö, och jag bara saknar dig såå mycket!  Jag vill slänga mina armar om dig och kyssa dig! Jag vill ta din hand och gå hand i hand in i sovrummet och lägga oss, och somna i din famn!

 

Jag älskar dig min älsklings pälskling!



 


Hundvakt och barnvakt

I Fredags morse åkte älsklingen och Marre ner till Malmö för att gå på konsert på kvällen...
Så på eftermiddagen åkte jag och Troy för att hämta Becca (som skulle sova hos oss), när vi hämtat henne åkte vi vidare för att hämta Lexuz (Marres hund), som vi ville vara hundvakt åt!:)
Så jag har haft fullt upp nu i två dagar, men kul har de varit! Annorlunda också...

När vi kom hem allihopa på fredagskvällen, så satt vi och invänta att Bring skulle komma så vi fick bli av med soffan vi sålt... När dom rang för att berätta att dom var påväg, så rang jag upp Niklas... Då kom han, Hampe och Linus för att hjälpa mig att bära ner soffan, och in i lastbilen! :) Tack! Så från och med nu och ca. 1,5 veckor framåt blir det att sitta på golvet...
Sen efter idol och innan jag la mig så gck jag ut med hunden, sen hoppades på att han och katterna skulle gå ihop med varandra på natten... och de gjorde det...
Men Troy (som fortfarande är snorig), vaknade vid 11 tiden på kvällen och var grinig, men tillslut somnade han i min famn...
Sen småvaknade han hela tiden fram tills 2 på natten, då gav jag upp och gav han mat. Sen somnade han på en gång flaskan tog slut, och sov i sin säng fram tills halv 6 på morgonen. Då gick vi upp och medan hans flaska låg på kylning så gick vi ut med Lexuz.
Sen fick båda mat, och efter de somnade vi om... och vaknade vid halv 8. Då klädde vi alla på oss och gick ut på en promenix i snön som kommit... Lexuz busade jättemycket med både mig och Becca!
Sen gick vi ut igen vid 12 tiden... och efter det åkte vi till loppisen för att handla ett täcke till Troy, och sen till hemköp för att handla mat till lasangen jag gjorde sen på eftermiddagen.
Sen var vi ut på en promenad vid 3 igen, allihopa! Å sen ut för att kissa vid 6 mot kvällen igen... för att sen skjutsade jag och Troy hem Becca.

Nu är klockan 8 och Troy har ätit gröt för kvällen och ligger nu i sin säng och sover!:) Å jag njuter av att sitta här i lugn och ro med en sovandes Lexuz framför mina fötter!:)
Hans husse och älsklingen kommer hem om ca. 2 timmar...!


(Becca och Lexuz)

Jag vill även tacka Becca för att hon har varit barnvakt åt Troy nästan hela dagen idag! :)
Så jag kunde börja packa ner porslinet från köket, ner i kartongerna, städa upp lite, laga lasange för att frysa in, och diska! :)

HUNGRIG!

Ja... jag är inne på min 4:e dag med att bara dricka pulverdiet från nutrilette... Men jag klarar inte de här längre...
Alla mina muskler jag byggt upp i 4 månader håller på att försvinna... jag är yr hela tiden... svag, lättirriterad, och magen kurrar dygnet runt!! Jag känner mig som ett fattigt afrikabarn som inte fått mat på flera dagar...

Så jag tänker ge upp! Tänker börja byta ut 1 av målen mot corn med wokgrönsaker! (Blir ca 300kcal den måltiden ist för 110kcal).

Sen får vi se hur de kommer att gå... Man får ju inte gymma heller när man går på dieten, och jag vill gymma... så nej... Men förhoppningsvis så har min magsäck krymt lite och jag lärt mig att man inte behöver vara mätt jämt...
Hoppas även att mitt 1kg jag gått ner på de här 3 dagarna, stannar kvar där...





Sen vill jag även tillägga att min älskling och Marre åkt till Malmö nu, för att gå på konsert Marre vann i veckan... Dom kommer hem imorrn någongång på eftermiddagen (efter alla besök på vägen hem dom ska göra till olika folk).
Under tiden ska jag ha Becca här, och vara hundvakt till myshunden Lexuz! :D


Stolt över mig själv

Hehe, igår gjorde jag mig stolt över mig själv... tänk att Jag skulle vara den som tar de dära stora steget, som egentligen är väldigt litet... Jag lixom? Envisa Diana... Men jag gjorde det!
Mycket tackvare en kompis till mig, som fått mig och tänka annorlunda (åt de bättre hållet) på många saker här i livet!

"Livet är för kort för att man ska bråka och tjafsa med folk... ... ... och ... ... ... Jag kan inte göra fred på jorden, eller rädda alla människor. Men jag kan iaf göra något till någon."


Så igår kväll låg jag i sängen i över två timmar... för jag kunde inte sova... jag låg och tänkte på hur lycklig jag är just nu!
Vafan, om 10 dagar ska jag och min lilla älskade familj flytta till en helt nybyggd lägenhet som ligger väldigt centralt i märsta... standarden kommer vara väldigt hög... vi kommer ha en stor frys, en stor kyl, en diskmaskin, en tvättmaskin och en torktumlare... det är ekparkett i alla rum... öppen planlösning... vi kommer ha nya fina möbler... Men nästan bäst av allt, det kommer troligen vara varmt där inne nu på vintern.
Jag har världens finaste son!! Han är så fin, och det är jag och min man som har skapat honom! Älskar er båda två så mycket!
Jag har fått en jättebra och fin vän!
Ett tjafs verkar ha löst sig!
Min älskling är så duktig och tapetsera! haha... jag kan skriva på i en evighet... Jag känner mig bara tacksam för livet just nu...!


Att få nogon klok att prata med när man behöver det, och min och Troys resa till Linköping tillsammans med honom (och familjen vi bodde hos) behövdes verkligen!:) De var guldvärt för mig!:)




En sjuk son

Igår var min älskade son lite gnällig hela dagen... så jag började ana att han började bli sjuk... han hade heller inte så bra aptit... senare mot kvällen vart de lite värre och han var även jättesnorig...

Mellan 8 och 12 på kvällen så vaknade han över 4ggr/timmen... för han hade lite halvsvårt att andas... så jag tog lilla Troy och la han tätt mot mig (för de var de enda som funkade), så han och jag fick sova riktigt bra inatt trots att han var täppt i näsan...
Han visade ingen aptit inatt, men han fick mat i alla fall, och då blev han glad! Men direkt efter maten, somnade han om...

Nu idag är han inte lika gnällig (hittils), men han är jättesnorig och man ser på honom att han är lite hängig, men de är kul att leka endå, hehe

Så idag blir det ingen BVC för oss, och ingen vaccination...

Min älskade son <3 Inge kul att se han lida så... Man vill kunna hjälpa till!


Steg två i mitt nya liv

Jag har nu i 3 månader ätit nyttig mat 6 dar i veckan, och haft en gottdag... jag har tränat 2-4ggr i veckan på gym och gått några promenader varje vecka... Hittils har jag bara tappat 3,5kg och 8cm runt midjan...
Jag känner att det går lite för segt... så nu tänkte jag börja äta nutrilette 5ggr per dag i 1-2 veckor... och sen väldigt  sakta övergå till "vanlig" mat igen...

Så idag börjar jag steg två i mitt nya liv!
Kommer bli ca 550kcal/dag till en början... jag ska även fortsätta träna men det blir 2 dagar per vecka när jag går på pulverdiet... sen blir det promenader!:)


En resa neråt i Sverige

I måndags eftermidag åkte jag och Troy till Marcus... vi tre skulle åka ner till Linköping!
När vi varit där nere har vi bott hos en kompis till Marcus (Mary) och hennes familj.

På tisdagen åkte jag och Troy tillsammans med Mary till ett ställe som hette gamla Linköping, där dom hade samlat ihop gamla hus från förr och byggt till en liten stad... och man kunde gå in i de husen och se... så i ett hus fanns det en liten tillverkling av cloetta (och utställning från förr)... i en så fanns det en som gjorde egna handgjorda tvålar och oljor och saker av ull... Det var mysigt, förutom snöstormen som var!

Idag onsdag åkte vi hem vid lunchtid och hämta upp älsklingen på jobbet innan vi åkte vidare för att släppa av Marcus... och då blev vi även bjudna på pizza!:)

Men nu är jag och Troy hemma igen... men det var riktigt skönt att få komma bort för några dagar och göra något annat!:)




Tussan

Är inte Tussan för söt, när hon tvättar sig?:)


Massage

Igår när Troy somnat så tände älsklingen lite ljus i vardagsrummet... sen fick jag en skön massage!:D<3

En annorlunda måndag

Igår när älsklingen kom hem åkte vi och storhandlade mat för 1 vecka till oss och Troy! Även sand till katterna...

När vi kom hem fick Troy äta mat, sen drog alla vi tsm med Marcus och käkade pizza... Efter det bar det av hem till oss för att titta på paranormal activity...
Usch, en obehaglig film! Så igår kväll var det läskit att gå och lägga sig...!
Tur man kan krama på sin älskling!!:)<3

Juste Marcus hund följde med hem till oss... haha, och den ända katten som vågade sig fram och nosa var Donna...:)

Köpt diskmaskin

Igår efter jag hade hämtat upp älsklingen i Bålsta så åkte vi till Ikea för att titta på lite möbler vi ev ska köpa sen! :)
Efter det åkte vi till Elgiganten, när vi ändå var ute och körde. Vi behövde kika på lite diskmaskiner...

Vi köpte den här diskmaskinen, för 3000kr! Som blir hemkörd till nya lägenheten när vi flyttat in! :)


RSS 2.0