Påsk i luften...

Äntligen!
Idag fick jag sluta 20 minuter tidigare från jobbet, så när jag gick min promenad till bussen passade jag på att leta efter björkar.
Sen hittade jag många björkar, med massa nyfödda björkar som låg på marken... jag tog grenar från dom, och tog med mig hem.
Nu här hemma så har jag och älsklingen pyntat björkriset med vanliga ägg och ägg med choklad i.
Jag har även ställt fram lite andra påsksaker, och dukar, så nu ser det lite påskit ut här hemma:) Fint!

Familjen annorlunda

Åhh, jag älskar famlijen som har 10 ungar!

Kärleksfulla, alltid glada, och positiva!
När ena föräldern åker bort så tar de andra glatt hand om 10 ungar helt själv:)
Dom åker ut på massa utflyker och har det trevligt!
Dom pussas och kramas hela tiden:) Dom tar sig den tiden!
Barnen får ta med sig kompisar hem, fast det kan bli upp till 20 barn på en gång.
Åhh, en riktigt bra famlij! -Positiva, galda och kärleksfulla!

Haha, hur hinner ni med o ha sex när ni har 10 barn?
-Ja, det hinns altid med, när som helt på dygnet, i bilen, i bussen, i soffan, på köksbordet...! HAHA!


Famlijen med 8 ungar!

Medeltidsbröllop! Jätteroligt, fint och mysigt!
Rolig famlij, glada och annorlunda!


Famlijen med 5 ungar!

Tråkig famlij! Lämnar ofta bort sina ungar!
Tycker det är jobbigt med 5 ungar... tar ofta hjälp av andra.
Blää!

Hemligshetsfullt...

Igår när vi stog och väntade på tåget in till naturhistoriska så sa älsklingen helt plötsligt...:
-Nu vet jag hur jag ska fria till dig, Diana!

Sen senare så sa han att han tänkt på de ett tag, och att det kommer bli jättebra!


Åhh, jag tycker inte om sånt... hemligheter... Sånt jag inte får veta... Sen när jag vet om nått, men måste vänta länge på det... Jobbigt! Men lite kul!

Syrran

Idag när jag vaknade hade jag fått sms av Denise... Hon hade inte kunnat sova inatt, tänkt på Jim och inte mått bra.

Jag finns här för dig Denise! Jag vet att du inte har det lätt, jag vet det! Jim var en sån fin människa, och jag vet att han finns med dig. Att han ligger i din säng och tröstar dig när du är ledsen på nätterna och inte kan sova. Han håller din hand, pussar och kramar om dig. Han finns där, fast du inte alltid kan se honom. Han älskar dig så mycket Denise! Precis som du älskar honom!


Ni var alltid så glada ihop i varandras sällskap!:)

Vilodag

Idag har jag för första gången på väldigt, väldigt länge tagit det lugnt, och knappt gjort någonting. Jag har legat och gosat med alla våra katter i sängen hela förmiddagen:)

En händelserik dag!

Naturhistoriska riskmuseet och Cosmonova:

Idag var jag, älsklingen, och visade runt Barbara (från Afrika) lite på naturhistoriska riskmuseet, samt tittade på Sea monsters in 3D på Cosmonova. Vi hade det jättetrevligt, sen fick älsklingen träna att prata lite engelska också:)
Tack för än jättetrevlig dag älsklingen och Barbara:)
(Thanks for a very nice day Robba and Barbara)!

Senare...:
När vi kommit hem, hann vi sitta ner i 30 minuter, sen ringde telefonen. Det var svärmor, hon undrade om jag och älsklingen ville följa med dom ut och äta kinamat:) Så efter 2 minuter så var vi på parkeringen vid dom, och åkte iväg:)
Det var jättegod mat! Tack tack svärmor, Robin, och älsklingen för en trevlig kväll!

Ännu senare: Nu ska jag och älskilngen njuta av en lugn kväll! -Äntligen!

Kycklingfileer

Vafan?!

Varför lägger man glas i kycklingfileer för att protestera??
Då har dom ju lixom dödat hur många tusen kycklingar/hönor i onödan! Nu kommer dom slänga bort allt det, och döda lika många igen!! Så då måste dom döda dubblet nästan... ONÖDIGT!!

Då är man ingen djurvän, då är man djurhatare, om man gör sånt!! TÄNK!! Innan ni lägger glas i kycklingfileerna!!

Kattsängar


Hehe, snart när vi har sparat lite pengar så ska jag och älsklingen köpa 4 såna här sängar på ikea till våra katter. Så ska vi skriva deras namn på dom, så ska katterna få varsina sängar att sova i:)
-Våra barn:P

Gröna fingrar...

Hmm... min lilla tomatplanta jag har haft i 1 vecka har nu dött... Jag kunde inte sköta om den...:(

Sen så har vi en växt på jobbet som luktar citron... Å jag skulle ta 2 skott från den, men fick fråga dom på jobbet hur jag skulle göra... Sen fick jag fråga hur jag skulle bevara den när jag åkte hem... Sen fick jag fråga om den inte skulle kvävas i mitt skåp, där den skulle få ligga i 1 timma... Va dom skrattade åt mig:P
Men jag hoppas älsklingen kan hjälpa mig med den, så den blir fin! P inte dör...

mycket mycket...

Har inte kunnat komma in på min blogg... men nu är jag här.
Så detta har hänt:

*Bilen:
Min bil är nu såld, och borta... Känns tomt, men bra att jag blev av med den, för mycket krångel med den bilen, för mig och pappa.

*Lån av bil - söta gamlingar:
Jag har lånat svärmors bil i 3 dagar, och gamlingarna på jobbet sa: -åhh va snäll hon är!
Sen samma dag som bilen skulle iväg så hjälpte hon oss igen, hon kom till mitt obb för att hämta nykeln till bilen... Då såg en gamling det, när hon var ute och gick. Så berättade jag att jag tycker svärmor är så snäll när hon hjälper mig så mycket. Sen gick jag vidare... Efter 2 timmar så gick jagi n till henne för att lämna post. Då satt hon i sin säng och tittade på mig... sen sa hon: -Jag vet varför din svärmor är så snäll mot dig... Jaha, sa jag.  -Jo, för att du är ju så snäll! Söts gamlingar:)

*Kisse miss:
Nu i 2 dagar så har vi haft en kissemiss hos oss. Han har varit inne hos oss, ätit, gosat och lekt lite. Men han vill inte gå ut fårn oss, bara om våra katter komm för nära han... Sen när vi släpper ut han, så sitter han utanför våran dörr i flera timmat innan han går hemåt... Söt kisse! Men synd att han inte bor här, men vill vara här...

*Hund:
När jag och älsklingen stog och väntade på att han som skulle köpa bilen kom, så kom det en man förbi med sin labrador. Jag tittade på hunden och hunden tittade på mig. Hundens blick var på mig helatiden när dom gick förbi, så hunden gick i sidled. Våra blickar var helt fästa på varandra. Ägaren skrattade och gick vidare. Sen när dom kommit bort en väg sa älsklingen: -Jag fattar inte va det är med dig och hundar... De ändra svaret jag hade var att jag älskar hundar!:) Sen stog jag och ångrade mig i 20 minuter att jag ej gick fram och klappade den söta hunden!

*Senare på kvällen:
Vi var på Willys och handlade... Sen när vi var vi kassorna, så packade jag upp... och älsklingen packade ner i påsarna. Sen när vi kom ut så kom det fram en man till oss och sa: -Vilket teamwork ni var! Det måste ni ha gjort många många gånger... Nej svarade vi, det här är andra gången. -Men, ni var riktigt bra på det  i alla fall! Hehe, så älskling... Vi kanske har ett teamwork i alla fall;)

Drömmar

I natt hade jag en märklig dröm. Den handlade om släktingar till mig och vänner, på ett sånt märligt och invecklat sett att jag inte minns så mycket av det, mer än att vi blev vänner igen... Samt att vi hade nån middag hemma hos kusinerna, och jag krånglade med nån duk...

Jag drömde även att jag blev mamma... Jag var gravid, och födde sen fram en flicka. Den första som höll i henne var min mormor, då var barnet klädd i en fin dräkt.
Sen så ville alla hålla henne, men tillslut så fick hon komma till mig. I drömmen så växte hon fort, hon hade lärt sig gå i en trappa, och hon lekte med min syster Jasmine.
Jag minns även att jag, syrran Denise och nån gammal vän (ovän) satt och pratade om va hon skulle heta. Jag sa Nova eller Eleonora, dom sa, Eleonora...
Jag minns även att jag skulle åka nått tåg nånstans, och att jag tog med barnet, och kände mig stolt... men ändå liten, det kändes som ingen trodde jag var mamma, för jag var så ung...

Sen åkte jag tåg, och då var jag där med främlingar och bekanta, och tåget var konstigt... läskit, de började åka när man skulle hoppa på det...


Sen när jag vaknade upp så fanns inte de andra drömmarna kvar starkt i minnet, utan bara att jag hade blivit mamma... Sen somnade jag om för en kort stund, och då vet jag att jag skulle amma barnet, och var rädd för att få "hängtuttar", haha. Sen vaknade jag upp igen, och tänkte på mammarollsdrömen...  Vad menas?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0