bebis


Bebis

Hihi!
Igår var bebisen aktiv i magen på förmiddagen/lunchtid samt kvällen:) Mer än på flera flera dagar - jätteroligt!:D

Idag har bebisen varit jätte aktiv inne i magen:) Nästan hela dagen! När jag var på mvc rörde de sig mycket, och när jag gick i centrum, samt nästan hela tiden här hemma:)
Nu när jag setat här vid datorn på kvällen så har bebis rört sig så mycket och sparkat en massa... överrallt i magen:) Samt på min blåsa, oj - jag höll på å kissa ner mig då, kan jag säga:P

Det är så härligt att känna sparkarna:) <3


Mvc idag = (hjärljuden låg på 155slag/min (bebisen flyttade på sig under tiden vi lyssnade av dom, hehe:P) och mitt sf - mått låg helt normalt, på pricken:P)

Hihi

Denna bild hittade jag idag... det är på mig och älsklingen för flera år sen!
Bilden är tagen den 18 November - 06!:)


bebis

Idag går jag in i vecka 25! :D




Inatt vaknade jag vid halv 5 på morgonen... jag kände mig väldigt pigg. Jag kände hur bebisen rörde på sig en massa och sparkade:) <3 Såå härligt!! Så jag låg och gosade med bebisen i magen, innan jag tillslut somnade om en snabbis, innan klockan rang vid 6.

bebis - synliga sparkar

Hihi! <3
Igår när jag och älsklingen låg och tittade på tv (ca. 22.24) så försökte jag väcka vår lilla bebis där inne:) Efter ett tag så kände jag hur de började röra sig där inne, och ganska högt upp på magen. Så jag tänkte, nu ska jag se om jag kan se ovanpå magen att de rör på sig. Sen kom de en rejäl spark, jag såg hur magen blev högre och sne åt vänster sida, där sparken kom:) De var såå härligt att få känna sparken och samtidigt se den:)
Sen så fick älskingen känna sparkar från bebis! <3

Idag, nu på morgonen så har bebisen rört på sig mycket:) Så jag har sett sparkar lite här och var på magen:) Så härligt att få se! <3


bebis

Hehe:P
Min och älsklingens bebis rör sig mycket där inne i magen:)
Igår fick jag känna 2 starka sparkar, det var så härligt <3
Man känner mycket rörelse på kvällarna och på morgonen, som nu t.ex:)



Men min mage har krymt... jag undrar varför? Inte krymt mycket, men lite granna...

Bebis

Idag går jag in i vecka 23!:D
(22 veckor + 0 dagar)

Lyssnade på bebisens hjärtljud idag, och de låg på 140!:)




RSS 2.0