Sats

Idag blev jag glad och förvånad!:)

Älsklingen smsade och frågade om vi skulle dra till sats idag efter jobben, för att kika runt där och bli medlemmar!:)
Åhh, jag har tjatat länge om det, och nu poff, så är vi binande medlemmar där i 1 år... så nu jävlar nu ska de tränas för fullt!!

Jag måste bara köpa träningsbyxor först, för jag har ju inga byxor...:/
Men de kan jag säkert göra imorrn efter jobbet.:)

Jag ska ta mitt liv, eller deras liv?

Jag behöver ingen läkare, jag vet varför jag är så trött!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dom här jävla äckliga, fula,  psykisksjuka katterna har tur att jag inte har ett gevär nu, för då hade dom ej fått leva någe mera!! Speciellt inte Eddie,som ska trigga upp och busa upp alla de andra!!

Jag känner hur min magkatarr har kommit tillbaka nu... min halsbränna har återigen övergått till magkatarr...
igår när jag jobbade kände jag av den... hela natten har jag legat vaken pga av magkatarren/halsbrännan, men inte bara de!

Exakt hela natten har katterna sprungit runt!! Dom har haft ner saker, som dom kan busa med, dom har attakerat varandra, dom har skrikit, dom har jamat å och haft maraton här hemma!!

Jag har sovit ca. 3 timmar i natt... nu sitter jag här, innan min klocka ska ringa, för varför ligga kvar i sängen mera och plågas med en kudde över varje öra? När jag ändå hör dom där äckelsakerna röjja runt!!

Å igår förstörde dom min present, dom hade ner en blomkruka med min bkomma i, SMASH sa de... blomman klarade sig, men nu inatt förstörde dom blomman också!!

Ja, dom har tur att jag itne har ett gevär! De ända jag har just nu ät halsbränna, huvudvärk, och tårar... I MASSOR!

Finns det någon som har en sovplats att låna ut till mig? Nånstans där de är heeelt tyst? Å lugnt, så jag kan få sova...

tankar

Har ni någon gång känt... är de här verkligen de jag vill/ska göra resten av mitt liv?
Har ni trivts på en plats, men ni känner ändå ångesten över det?


Jag sitter här, i min och älsklingens lilla, lilla 2:a i Upplands Väsby. Vi har 2 råttor, och 4 katter... Lägenheten är liten och trång. Jag jobbar på ett omvårdnadsboende som ligger 5,5km från våran lägenhet. Det tar mig ca. 45min för att åka in till Stockholm. med buss + pendeltåg. Å de tar mig 1,5 timmar att åka till mina föräldrar, syskon, släkt, vänner med bil.

Jag vill sitta en bit härifrån, i min och älsklingens stora hus, på ca. 200kvm. Som ligger ?. Vi har våra katter, ev ett katthem. Vårat fina hus ligger ute på landet, och vi har sjön utanför fönstret, med en egen brygga. Jag jobbar med hundar/djur eller på förlossningen/bb, som ligger ? från vårat hus. Det tar mig ? för att åka in till Stockholm med ?. Å det tar mig max. 40min att åka till mina föräldrar, syskon, släkt, vänner med bil.


Jag har en sån ångest över allting! Jag trivs här... och med de jag gör... men jag saknar landet... lugnet...
Här måste vi bo i hyreslägenheter, då de är dyrt med hus... samt att de kan ta upp till 2-3 år till innan vi får en större lägenhet pga köerna...
Jag är ingen storstadsbo... visst de är kul här i Stockholm, det händer saker... men jag saknar ändå landet... raggarträffarna, snabba bostadsköerna, billigare hus, min släkt...

Jag känner mig inte hemma här... inte på något vis! Varför ska de vara så svårt med jobb i småstäderna? Och lättare här?
Å som sagt jag trivs här, med släkten här... jobbet här... men det är ändå inte samma sak som landet...

Jag har världens panik!!

Pricklista

De här vill/ska jag göra i mitt liv:

Köpa bil

Gifta mig

Åka utomlands

Köpa hus

Skaffa barn

Skaffa hund

Fixa ett katthem

Jobba med djur

Jobba på förlossningen/bb

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Konstigt de är... vi kommer dö sen... och vi vill göra massa saker här i livet...
livet är ingenting man ska ta förgivet, för de kan ta slut när som helst...
Man måste göra någonting kul här i livet! Göra saker man vill göra...
För de här är så skumt... vi ska dö... fy fan!

 

Jag älskar dig min älskling!<3


Helgen

I lördags jobbade jag fram till klockan 13.00.
Innan jag slutade så kom mina föräldrar och mina syskon på besök, och hälsade på, pratade lite med våran 105-åring.
De kom på besök då vi alla skulle fira min svärmor senare på eftermiddagen.

Innan de gick vi och hälsade på Barbara... hon ska snart åka, så hon sa hej då till mina föräldrar och mina syskon. Men innan de fikade vi tillsammans (Barbara hade dukat fint och tänt ljus och allt, jättefint!) Vi pratade även om vilka djur hon har i Uganda, och vi här i Sverige.

Efter det åkte vi hem till mig och älsklingen. Jag fixade till mig lite... Sen åkte vi till svärmor.
Det kom mycket folk dit, å de flesta kände man igen:). Vi åt god mat: buffé=potatissallad, smörgåstårta, meloner, vindruvor, bröd, m.m. + efterätt sen. Vi umgicks och skrattade och hade kul!:)
Cissi gjorde även småflätor i hela mitt hår:)


På söndagen, efter jag slutat jobba, och efter vi handlat mat, kom jag hem, och såg att älsklingen skruvat ihop vårat nya vardagsrumsbord:) De var ett lågt bord, men jättefint! De blev mer öppet. Nu är de bara mattan och soffan kvar där...Sen är allting i samma färg och stil.

Sommaren med Göran

I måndags var jag och älsklingen på grönan mot kvällen. Vi var där med hans old friend och hennes pojkvän. Dom kom enda upp till sthlm, så vi passade på att träffa dom, och vara lite på grönan. De var skojj!

Efter det, drog jag och älsklingen till Saga biografen i sthlm. Vi skulle se förpremiären av Sommaren med Göran!:) Gratis biljetter vi hade hämtat ut ca. 2 veckor innan.
Helvete var stor biosalongen var! Jag har aldrig sett en sån stor! Jättefint!
Å filmen, haha fy fan, den var riktigt bra och megarolig!:) Den filmen måste jag ha sen, när den kommer ut på dvd.

LIllsnorre

I lördags dog våran skogsmus Lillsnorre...:(

Vi hade dig i två år. Du åt dina nötter, och sprang i ditt hjul. Alla frågade jämt hur du mådde.
Du var så söt!
Du kommer vara saknad av många! Vila i frid nu!
Du kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan, och vara älskad!


(bild kommer)

Helgen

I fredags åkte jag och älsklingen iväg till mina föräldrar...för att sen bege oss till riddarhyttan där mina fastrar har husvagnsplats.
Vi behövde komma bort från de vanliga, jag och älsklingen.
Vi hade de jättetrevligt! Pratade massor, var ute lite i skogne och plockade blåbär, såg på den fina solnedgången, och åt god grillad mat!:)



Under lördagen, gjorde vi ingenting speciellt... kopplade av, och tog de lugnt. Jag tittade på gamla filmer fårn när jag var lite och från bb när jag var nyfödd... Åhh, va jag vill ha en liten... älskling... hehe....
Å andra scener från när vi var små... jätteroligt! Samt lite från när vi var ute och gick med mina älskade hundar... Gaston och Rebel, å va jag saknar dom!<3
På kvällen tittade jag och älsklingen på filmen Marley och jag... hehe... hunder påminner om våra katter...!


På söndagen åkte vi ut till mina kusiner, min lilla kusin, Linnea fyllde 3år:) De var trevligt!
Sen åkte jag och älsklingen förbi mormor och morfar... sa hej!:)
Sen bar de av hemåt...




Tack älsklingen för en rolig, trevlig och annorlunda helg!:) Jag älskar dig!<3

Sjuk?

Idag gick jag till jobbet mot min vilja... jag kände mig helt slut... jag hade kunnat somna stående...

När jag kom till jobbet gick jag och la mig i en soffa på andra sidan där alla andra satt... jag var så trött. Sen när vi väl började gick jag till de andra, jag kände mig svimfärdig...

När jag kom dit reagerade alla... att jag såg blek ut och hur trött ut som helst... dom frågade om jag skulle klara av att jobba... jag svarade... jag måste... sen sa dom att dom klarade sig utan mig idag, att det fanns folk... så jag fick åka hem igen... det var en lättnad, och snällt, då jag var så trött och svag i kroppen. Hemma förökte jag vila, sova... men jag kan knappt sova, hur trött jag än är.

Sen fick jag tid på vårdcentralen... svärmor hänge mä - tack! ... pratade med läkaren i massor... och fick ta - lyssna nu - blodprov! HJÄLP! blev stucken i båda armarna... men läkaren hade ringt till labbet och sagt att jag var rädd och skulle ligga ner när hon tog proverna, och hon som tog proverna var jätteduktig! Så det gick jättebra!

Nu är de bara att vänta på svar... Ska vara hemma imorrn med, vila ut... bli lite långledig... Åh hoppas på att jag blir bra!

Får se om det är vitaminbrist... ämnesomsättningen... utbrändhet... eller något annat...
Det är jobbigt att vara såhär trött i alla fall... Man känner sig som en dålig människa, när man inte kan göra de man brukar göra...
Så förlåt älskling att jag inte orkar diska, städa och göra de jag brukar göra... Att du får göra mera... Hoppas det här går över!


Trött

Gaah, blir så galen! Arg! Ledsen! Nu har de kommit tillbaka igen...

Igår var jag hur trött som helst... svag i mina armar och ben... kunde knappt inte ens gå fram och tillbaka från tvättstugan... älsklingen fick ta upp tvätten, jag klarade inte det...

Idag har jag jobbat... till jobbet cyklade jag... jag kände att jag inte orkade det, men jag måste ju...
På jobbet var jag helt slut... jag kände mig borta... jag ville bara gråta och åka hem... Jag skakade i händerna, och var helt slut... orkade knappt stå upp... jag frågade om svärmor kunde hämta mig efter jag slutat jobbat... jag skulle inte klara av att cykla hem...
Det har gått segt på jobbet, jag har tagit de ganska lugnt... och direkt jag blev lite småstressad mådde jag skit igen.

Jag fick skjuts av svärmor hem, och de var bra... jag är såå trött... jag undrar hur de här ska gå... jag undrar hur de ska gå imorrn... jag kännder att jag inte orkar... gå till ett jobb, där man måste vara glad och jobba, jobba, jobba...när jag egentligen inte vill och orkar...

helgen

I helgen var jag och älsklingen hemma hos svärfar igen:) För att fira att han fyllt 40år... Det var riktigt trevligt!
Jättegod mat, och bra sällskap!

När vi skulle åka hem sen, så tog vi med oss älskingens bror, Markus, 8år. Han sov äver hemma hos oss. Vi kikade film och hade det roligt. Dagen efter drog älsklingen ut med Markus och tränade lite parkour. Sedan fick dom åka och prova segway... medan jag jobbade... Jag som hade velat följa med...

Aja, en trevlig och händelerik helg var det!:)

ny design

Tack älsklingen, för att du har fixat den nya och fina designen på min blogg!:)
Jag älskar dig!<3

Min hemlighet

Min hemlighet…  
(som alla har väntat på att jag ska berätta, nu kommer den).

Ja, det är egentligen ingen hemlighet… men jag har valt att kalla den för en hemlighet, då jag har hållit tyst om den, på sätt och vis… för älsklingen också… men nu vet han om den, och nu är det bra ni andra som är nyfikna och vill veta den… så nu ska ni få veta den… (men jag kan tänka att många av er redan anat det här).


Jo, det är så att jag har en längtan efter att ha ett barn… Ett barn från mig och min älskling Robba… De skulle bli de finaste barnet någonsin, för de barnet skulle dels vara en del av min älskling.
Var enda gång jag håller i ett barn, känner jag mig så glad, och så stolt på något sätt… fast de inte är mitt barn. Jag bara längtar efter ett eget…

 

Men för ungefär 2 år sedan, så vet jag att jag sa:
- Aldrig barn!
Men… det var när jag hade varit hemma hos älsklingen mycket, när han bodde hemma… å då ville man inte ha barn… för där var det så många ungar, på sån liten yta… och vi fick aldrig vara i fred… bara vakta dom…
Nu känner älsklingen… inga barn nu… för han har äntligen blivit fri från sånt… nu kan han och jag bara vara… vi har ingen annan och tänka på, än oss två…
Så ni som går och hoppas, och jämt tror vi ska bli föräldrar… Ni får vänta. Ni behöver heller inte fråga hela tiden… speciellt inte när älsklingen är i närheten (han tycker det är jobbigt)… för han vill vara fri nu ett tag, innan vi får en liten att ta hand om.

 

Men jag har börjat känna, att det skulle vara kul att ha en liten här hemma, att ta hand om… ett barn jag och älsklingen har skapat, det är någonting från oss.
Jag tänker på barn hela tiden… det pirrar nästan till i kroppen när jag får tanken… tänk om jag skulle få bli en mamma till en sån liten.

 

Men jag vill vänta tills min älskling är redo, och vill ha en liten, han också. Jag vill som sagt, dela någonting med honom… och inte kasta in han i någonting han inte vill. Så funkar inte ett bra förhållande.
Sen har han och jag sagt, att vi vill få i ordning på livet lite innan…
- Att han vet mer hur det blir med jobb för honom…  Så vi inte står där, och inte har tillräckligt med pengar…
- Att vi har någon annanstans att bo. Större. Helst ha köpt ett hus innan.
- Samt så är det bra om båda har körkort…
- Resa lite innan också.
- Samt, jag kan inte få barn när jag fortfarande är 19 år… tonåring… Jag måste i alla fall ha fyllt 20 – sträcket…
- Och en annan sak också… (fråga inte)
Ungefär… 

 

Ja, vi vill ha ordning på saker innan en liten kommer, för barnets bästa! Så barnet kan få ett så bra liv som möjligt.

 

Tills vi har fått ordning på de sakerna… och tills älsklingen känner sig redo, och mogen… så får ni vänta… Å tjata inte, det går inte fortare för det… det värsta som kan hända då, är att vi skaffar en liten, å inte är riktigt mogna… å alla vet vad  som kan hända då… när man skaffar barn och inte är redo än, de går för de mesta illa då… Låt oss ta det här i våran takt, så får ni se en liten Robbiana senare! Som kommer vara väl efterlängtad, och älskad!  

 



Jag med älsklingens bror, Milo. Å min längtan efter en egen liten.




 


Min hemlighet

Igår tog jag modet till, och berättade min hemlighet för älsklingen...
Det gick bra, men de var läskit...

Men nu vet han om det... så nu är de bara alla ni andra som får undra... För vi berättar ingenting...

Trött

Idag var jag trött...
Igår la jag mig runt 12 på kvällen... idag gick jag upp klockan 7 på kvällen, när älsklingen hade kommit hem...

Han drog vid halv 11 på morgonen idag... vafan skulle jag göra uppe hela dagen ensam?
I denna tråkiga längenhet... helt ensam... Lika bra och ligga i sängen hela dagen och gosa med kissarna! För dom låg på mig, bröve mig, jaa... dom ville gosa med mig hela tiden... så då kunde jag lika bra ligga kvar i sängen.

Samt ligga och tänka... på min hemlighet...

Släkt, släkt, släkt

Sov 2 timmar i morse när vi kom hem. Sen skulle vi upp igen...
Åka till svärfar och träffas och äta lite.
Vi träffade en släkting och pratad. Åt jättegod mat (paj) och jättegod tårta som efterrätt.

Fick även träffa Milo, älsklingens yngsta bror, som är ca. 1 ½månad gammal:)
Så sööt!


Veronica:
-Är du sugen?
Diana:
-Jaa!
Robba:
(suckar)
Svärfar:
Nej, inte än, jag villvara gammal om jag ska bli farfar!

Hehe!


Här är Billy, älsklingens andra bror. När han prövar brillorna!:)

Sen...

Åkte vi för att umgås med svärmor, Robin och kids.
Vi åt god mat och umgicks!:)


Älsklingens kusiners katt, Tiger, på Robins fyrhjuling!:)

Power meet

I fredags var jag och älsklingen på power meet!
Vi kom till västerås vid halv 6 på kvällen...
Vi åkte till pappas jobb för att grilla och umgås med dom. Hehe, det var små barn överrallt, så söta!
Sen så sötis hunden var där också och busade runt. Träffade en av pappas jobbpolare, jag inte sett på 3 år... det var skojj!
Sen vid 8 tiden drog vi till själva power meet... på vägen dit träffade vi lite mc-polare till mamma och pappa.
Men väl nere på power meet, umgicks vi med syrran, Denise och hennes polare. Dels träffade jag Amanda och Nina jag inte sett på år. Sen träffade vi syrran ex Emil, skoj!
Vi skrattade åt Denise, så hon höll på, haha!!
Vi gick vidare för att kika bilar efter ett tag... Då träffade vi en vän, Emelie... i pratade med. Sen träffade jag en gammal klasspolare, och min gamla jobbpolare, så vi stog och snackade. Sen kom kussen Conny och hälsade. Så vi stog och pratade, och pratade.
Träffade även min syssling där, Niklas... min andra kusin, Madde... och andra gamla klasspolare:)

Så mycke bilar hann jag knappt se, då de vart mycket prat:P

Framåt halv 12 mot natten gick vi för att köpa pizza... precis då kom de åska, blixtrar och störtregn! Fan va blöta vi blev!!
Vi gick mot en mcklubb där familjen var, och åt upp pizzan, umgicks och lyssnade musik.
Sen åkte vi till hallsta... var där i 2 timmar och kika tv/sov... Sen skjutsade snälla mamma tillbaka oss till v-ås, så tog vi bussen hem vid 5 på morgonen.

Fan va power meet är skojj!! Men polisjävlarna kan fan dra, dom förstör allt de roliga! Å dom blir bara mer och mer för varje år!
Men aa, skojj var det med power meet! En bil nästa år kanske?




"Snyggast i stan" Var de en som sa att Robba var, på power meet.
Åh, att jag har tur som hade han som min sambo!:)

Pippin död

Pippin Pipen dog i torsdags eftermiddag... runt 3 tiden.:(
Var antagligen sjuk redan när hittade honom.
Vila i frid Pipen! Sötis fågel!

Pippip Pipen

I måndags hittade älsklingen en liten gråsparvs unge, när han var ute och cyklade med sin polare. Älsklingen tog med den hem och det går jättebra, han är duktig att äta.
Så söt liten fågel!

Vila i frid, Damm

Inatt 00.29 somnade våran råtta, Damm in.
Han hade kämpat med sin andning ett tag då, men gav till slut upp, och somnade in.
Han blev i alla fall en gamling, som var pigg in i de sista!

Jag kommer sakna dig Damm. Du var så fin och så snäll!
Du gillade att gå på äventyr, du gillade att ligga och gosa, och du gillade mat!
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!


                                       Vila i frid nu! Jag älskar dig!

RSS 2.0