bebis




Här är skötbordet jag satte ihop alldeles själv, här om dagen:)

Överraskning

Idag så överraskade jag älsklingen!:)
Jag hade köpt blommor till honom, och lagat/fixat mat!

Här kommer lite bilder...






Chockad mitt i natten

Natten till i torsdags så hände det något ovanligt...
Jag och älsklingen låg och sov (klockan var ca. 23.30)... och plötsligt hör jag hur de plingar på dörren... Jag tänker: Vafan, vem plingar på mitt i natten?
Å för att komma in i våran port måste man typ bo i denna trapp. Portdörren är jämt låst.
Jag ligger kvar i sängen... men plötsligt börjar jag höra massa folk utanför sovrumsfönstret, och dom lyser in i vårat sovrumsfönster och köksfönster med stora ficklampor... Då börjar jag ana, att något inte stämmer... Jag kikar mellan persiennerna, och ser brandmän, ambulanssjukvårdare och poliser... Jag väcker älsklingen, och säger åt han att kolla va de är...
Han öppnar fönstret och då frågar brandmännenom de brinner inne hos oss... Å de gjorde de inte.
Å brandmännen frågar även våra grannar... då någon ringt ochsagt att det är rökutveckling någonstans i våran trappuppgång.
Vi tittar även ut genom fönstren och ser brandbilen, ambulansen, och polisbilen...de hade även dragit ut slangen...
Efter ett tag hör vi att dom säger:
-Vi blåser av. Sedan börjar dom packa ihop sina saker... och sedan åker dom iväg...

Men snacka om att man blev chockad... Å tur att de var falsklarm!!

bebis


MVC idag

Idag var jag på MVC...
Bebisens hjärtljud låg på 140 slag/minuten:)
Hon kände även vart och hur bebisen låg, och bebisen låg med benen uppåt/på mitten av högra sidan... och huvudet låg neråt, menvar inte fixerat:), och hjärtat lyssnade vi på, vid mitten av vänster sida:)

Mitt sf-mått hade stigit väldigt mycket sen sist... så jag ska dit nästa vecka igen, och titta.

Bebisen verkar i alla fall må bra:) Den rör sig för fullt där inne:)

bebis


Nya mobiler

Igår åkte jag och älsklingen och köpte nya mobiler. Då våra har pajjat. Vi bestämde oss för att köpa Nokia 5530 XpressMusic. Så nu kan vi lyssna på spotify vart vi än är:) Vi kan surfa på internet när vi är hemma. Sen tog mobilen jättebra kort:) Mobilen är även enkel att förstå, och är en pekskärms mobil - å de är kul:)
Två mobiler, med försäkringar till, kostade oss 6100kr... Tur man inte köper mobiler ofta. Men vi är jättenöjda med telefonerna!:)


Älsklingen tog den svart/röda, och jag den vit/blåa.

bebis


bebis

I förrgår drömde jag om bebis:) Jag och älsklingen satt i någon soffa och var jätte lyckliga! Våran söta lilla bebis hade äntligen kommit:) Var då 2 dagar gammal... och bodyn vi hade på lillen var lite för stor:P
Sen höll jag bebisen i famnen (har en känsla av att det var en han), och lillen ville ha mat - så jag ammade. Å de var så mysigt, där satt vi alla 3:) Sen skulle vi ta kort på bebisen. Så vi hade lillen i en fåtölj och tog en massa kort. I början såg lillen lite små arg ut, men sen kom världens leende fram!:)

Å inatt drömde jag att bebisen blivit så stor i magen så man kunde se hela magen röra på sig när bebisen rörde på sig. Sen ätt man kunde se fingrarna på magen:) Hehe!


Verkligheten: Rörelserna har börjat blivit lite annorlunda nu... inte bara mest sparkar, utan lite mera rörelser. Man känner hur bebisen rör sig där inne och hur huden tänjs ut. Lite mer att den (buffar) mera. Men de kommer sparkar också!:D Sen känner man hur bebisen ligger och vart... man verkligen känner hur huden blir hårdare där och att det ligger någonting just Där:P Härligt:)

Sen kan jag bara säga... Det är fantastiskt hur man kan älska någon så mycket, som man inte träffat än... (bara) känner! Å den lilla bebisen har jag och älsklingen skapat:)
De känns så coolt!
Å sen är de så jobbigt att inte veta om de är en flicka eller en pojke... jag bryr mig inte värst mycket, det spelar ingen roll... men jag är så nyfiken:P
Jaa, jag är jätteglad i alla fall!:) Å fast de är jätte mysigt att ha sin lilla bebis i magen, så vill jag att veckorna ska gå fort nu, så den lilla kommer ut:)

bebis


Sjukskrivning

Ja... igår var jag hos läkaren... och fick 50% sjukskrivning:) Så nu ska jag jobba 11 dagar till bara, innan jag förmodligen får gå på min havandeskapspenning!:) Känns skönt, då de är såå jobbigt på jobbet nuför tiden.
När man duschar någon håller man på att svimma... när man sitter på huk för att tömma en plastpåse/sätta på någon strumpor, gör de ont i bäckenet och benen... man får ont i ryggen efter en halv dag... sen kan man knappt röra sig när man kommer hem... Ja... ni förstår.

RSS 2.0