Baggen behöver ett nytt hem

Vi söker nu ett nytt hem till vår underbara katt Baggen.
Vi skulle behövt ett nytt hem till honom för längesen egentligen men de är ett tungt beslut när man älskar en katt så mycket.

 

Vi vet inte exakt ålder på Baggen då han är en omplaceringskatt, men vi vet att han är någonstans runt ca. 3,5år.
Han är en mycket speciell katt, då han beter sig lite som en hund i vissa sammanhang (kommer på kommandon, springer efter en när man busar och letar efter en när man gömmer sig bakom något). Jag har även upptäckt att han ligger och leker med vår sons leksaker ibland (drar en traktor fram och tillbaka så den låter, samt att han gillade att leka med babygymmet förut).

Baggen tycker även de är jätteroligt att prata. Så han går ofta och pratar med de andra katterna vi har hemma, eller så pratar han när han tycker vi ska fylla på med mer mat eller vatten i skålarna, eller när han tycker vi är för tysta och inte pratar tillräckligt mycket med honom.
Han gillar även att gosa. Så ibland när man tittar på tv så hoppar han upp i soffan för att gosa, och på kvällarna när man lägger sig i sängen så hoppar han upp vid en och lägger sig.

Baggen är en katt med mycket spring i benen, så de är därför vi känner att vi inte kan ha kvar honom. Han har för mycket energi för att vara inlåst i en lägenhet. Han behöver få komma till någon som kan ha honom som både inne och utekatt, i ett område där de inte är så mycket trafik (då han aldrig tidigare varit utekatt). Vi tror att Baggen skulle trivas jättebra med att få gå in och ut som han vill.
Vi ser gärna att Baggen får en kattkompis i det nya hemmet då han gillar att ha någon att busa med.

 

Baggen är kastrerad och rumsren!

 

Tror du att du har de rätta hemmet för Baggen, så hör av dig, och berätta gärna vad du har att erbjuda honom! Vi är väldigt måna om vart han hamnar!
Vill gärna ha en peng för Baggen, då vi inte vill skänka bort honom!


Hör av dig här på bloggen eller på min mejl: [email protected] om du är intresserad!
//Diana










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0